Змагалися депутати
25.05.18

12 травня у м. Вінниця відбулась VIIобласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад (далі – Спартакіада) проводиться з метою пропаганди здорового способу життя.

Головним завданням Спартакіади є залучення депутатів різних рівнів до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, зміцнення здоров’я, а також пропаганда фізичної культури і спорту серед населення.

Змагання проводилисьз таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки згідно з діючими правилами, затвердженими федераціями з видів спорту.
Склад команди нашого району :

Довгополий Ю. Ф.

Ковтун О. О.

Менкаль О.

Паньчишин М.

Тумачок О

Мураховський  А. В.

Савчук В. В.

Химич Г. І.

Савченко М.

На жаль, з об’єктивних причин ми не змогли прийняти участь у змаганнях з волейболу, що звичайно вплинуло на загально - командний результат.

Футбольна команда зайняла 4 місце.

У змаганнях з тенісу Савчук В. В. зайняв 4 місце.

У змаганнях з шашок Савченко М. А. зайняв 2 місце.

У змаганнях з тенісу серед жінок Химич Г. І. зайняла 1 місце.

         Після підрахунку результатів по всіх видах спорту команда Чечельницького району виборола почесне IIIмісце.

         В період з 4 по 9 червня збірна команда депутатів Вінницької області візьме участь у Всеукраїнській спартакіаді депутатів обласної, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад.

         В складі  збірної Вінницької області Чечельницький район буде представлено Химич Г. І., як переможця в змаганнях з настільного тенісу.

123