ЗРОБИЛИ ДОБРУ СПРАВУ

Чечельницька молодь особливо проймається змінами, які відбуваються в Україні, і вже сьогодні починає власними руками творити нову культуру поведінки.

Мріючи бачити кращою не лише країну в цілому, але й свою маленьку батьківщину Чечельниччину, вони вже зараз беруться поліпшувати своє довкілля.

Днями молоді чечельниччани з власної ініціативи вийшли до місцевого скверу, аби самотужки навести там порядок. За кілька годин завзятої праці вони  дочиста прибрали територію від всякого бруду, сміття, битого скла та іншого непотребу, який там  залишають безсоромні нахабні особи.

Сквер часто слугує для них місцем відпочинку. На вихідних, канікулах, чи-то вечорами  вони полюбляють збиратися там компаніями, щоб приємно провести своє дозвілля. Однак, останнім часом їм набридло, що постійно доводиться відпочивати з друзями серед бруду.

Тому, не чекаючи чиєїсь вказівки, вирішили брати ініціативу у свої руки. Через соціальну мережу повідомили друзів, товаришів, які проживають поблизу,  про таку акцію, призначили день, зібралися разом та власноруч, спільними зусиллями і своїми знаряддями праці за кілька годин повністю зачистили територію від всього сміття, що там назбиралося.

Навівши порядок у сквері, молоді активісти почепили на стовбурах дерев плакати із закликами до всіх прохожих - бути людяними, поважати своє оточення, не забруднювати довкілля та місць громадського відпочинку і дбати про чистоту свого рідного краю.

І єдине, про що молоді чечельниччани просять нині всіх мешканців Чечельниччини - не смітити сьогодні там, куди завтра прийдуть самі ж відпочивати.