Зробимо Україну чистою разом!
04.05.17

З метою поліпшення екологічної ситуації України, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко за підтримки громадських організацій організували щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій - «Зробимо Україну чистою разом!».

Громадська організація “Let’sdoit, Ukraine” - учасник загальносвітового руху “Let’s Do It! World”, що об’єднує понад 14 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні.

В акції беруть участь громадяни України, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, зірки та лідери громадської думки. У 2016 р. до акції долучилось близько 700 000 учасників в 24 областях на 5000 локаціях. У 2017 році ГО “Let’s do it, Ukraine” запланували понад 1 000 000 учасників та 5 000 локацій по всій території країни.

Сьогодні чечельниччани теж приєднались до цієї акції і здійснили благоустрій узбіччя доріг. Координатор акції Вікторія Молоченко зазначила: «Такі проекти мають глибоке суспільне значення у формуванні національної культури чистоти адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органів державної влади у вирішенні питань поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку волонтерського руху в Україні».

   

123