Звернення керівництва району до учасників бойових дій
18.02.19

Дорогі учасники бойових дій! Шановна громадо району!

Щороку 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ радянської армії з Афганістану.
30 років тому закінчилася десятирічна війна, яка з болем у серці відгукується у родинах українців і по сьогодні, в якій не з власної волі брали участь близько 160 тисяч наших співвітчизників.

Більше трьох тисяч з них, в тому числі і троє наших земляків, не повернулися до рідних домівок, залишивши у вічній скорботі свої сім’ї. Але Україна пам’ятає своїх героїв, які з честю виконали свій військовий обов’язок.

Багато хто з ветеранів війни в Афганістані став сьогодні на захист суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, демонструючи приклади героїзму та самовідданого служіння українському народові. 

Учасники бойових дій на територіях інших держав беруть активну участь у розбудові Української держави, громадському житті, патріотичному вихованні молодого покоління, з яким діляться неоціненним досвідом.

Шановні ветерани бойових дій! Прийміть глибоку вдячність за силу духу, волю до перемоги, самовіддане служіння Батьківщині. Ви є взірцем для молодих воїнів, прикладом мужності та героїзму.

Бажаємо вам міцного здоров’я, миру і добра, родинного благополуччя, наснаги та сил!

Слава Україні! 

Голова райдержадміністрації                      Голова районної ради
    Сергій ПУСТОВИЙ                                     Сергій П’ЯНІЩУК

123