Звернення керівництва району з нагоди Дня Гідності та Свободи
21.11.17

21 листопада український народ відзначає важливу дату у своїй новітній історії -  День Гідності та Свободи. 

Цей день - символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Помаранчева революція та Революція Гідності об’єднали справжніх патріотів України навколо демократичних цінностей. 

У цей день ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за право українців  жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв АТО, які загинули, боронячи незалежність і територіальну цілісність України на Сході нашої держави.

Пишаємося нашими воїнами, які з честю та гідністю захищають Україну від посягань агресора, волонтерами, чиї доброчинні справи є вагомою підтримкою для бійців АТО. 

Нині ми йдемо шляхом свободи. Він нелегкий і тернистий, сповнений серйозних викликів сьогодення. Але заради пам’яті усіх патріотів, які віддали життя за краще майбутнє України, ми повинні крок за кроком долати існуючі труднощі, втілюючи в життя ідеї Майдану.

Гідність, Єдність та Свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів українців до кращого життя та змінили хід української історії.

Закликаємо всіх вас до миру, порозуміння й згуртованості!  Бажаємо вам, дорогі земляки, щоб відчуття власної гідності завжди супроводжувало вас і стало запорукою свободи і справедливості у нашому суспільстві!

Слава Україні! Слава її Героям!


Голова райдержадміністрації            Голова районної ради
    Сергій ПУСТОВИЙ                              Сергій П
ЯНІЩУК

123