Звернення керівників району з нагоди Дня добровольця
14.03.19

Шановна громадо району!


14 березня в нашій країні відзначається День українського добровольця на знак вшанування справжніх патріотів, які за покликом серця, не чекаючи офіційного оголошення мобілізації, стали на захист незалежності України.

У ці дні п’ять років тому розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, який сформувався з лав Самооборони Майдану. Вчителі, лікарі, студенти, підприємці, інженери рушили з барикад у центрі Києва на Донбас – боронити Україну.

Саме вони прийняли на себе перший удар російського агресора та відчули на собі підступність і лють ворога, пройшли пекло найважчих боїв. Своєю самопожертвою, мужністю та героїзмом патріоти-добровольці довели всьому світові, що ми нікому не віддамо право вирішувати нашу долю.

І зараз багато хто з них, набувши безцінного бойового досвіду, продовжує виконувати завдання із відсічі та стримування ворожої навали на сході нашої держави у складі оновленого українського війська.

З вдячністю за мужність, жертовність і готовність у найскладніші часи захищати рідну землю, бажаємо вам, шановні добровольці, миру, родинної злагоди, здоров’я, щастя й непохитної віри у перемогу українського народу!

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю всіх героїв, які віддали своє життя за збереження територіальної цілісності України та за краще майбутнє своїх дітей у вільній країні. 

Слава Україні! Слава її Героям!


Голова райдержадміністрації                             Голова районної ради
     Сергій ПУСТОВИЙ                                                  Сергій П
ЯНІЩУК 

123