Звітували про проведену роботу на нараді РДА
05.12.16

 
05 грудня 2016 року в залі засідань адмінбудинку відбулась нарада з керівниками управлінь, відділів та структурних підрозділів РДА,  за підсумками роботи 11 місяців 2016 року та прогнозу видатків по бюджету окремих відділів  райдержадміністрації на 2017 рік.
Начальник фінансового управління райдержалміністрації Решетник Н.О. прозвітувала щодо виконання районного бюджету станом на 01.12.2016р. та запропонувала керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації вносити свої пропозиції щодо використання бюджетних коштів в 2017 році. Також  було наголошено на вжитті заходів для економного використання електроенергії. Продовжуючи питання по бюджету, голова райдержадміністрації Пустовий С.М. запропонував керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації зібратись цього четверга о 09.00 ранку, щоб обговорити проект районного бюджету.
Що стосується сфери медицини, то як було зазначено, підійшли до завершення роботи над проектами та підготовка до опалювального сезону, недолік – недостатня забезпеченість ліками в амбулаторіях району. Як було зауважено, 19 грудня повинні відбутися торги по закупівлі автомобілів швидкої допомоги через систему ProZorro/
Начальник відділу освіти райдержадміністрації Деменчук Г.В. поінформувала, що  завершилась заміна котлів в Чечельницькій СЗШ №1 I-IIIст. та Ольгопільській школах.
Що стосується агропромислового розвитку, то, як зауважив голова райдержадміністрації Пустовий С.М. в с. Вербка діє молочна корпорація з Черкас, яка платить на 1 грн. більше за молоко, ніж приймачі молочної продукції району. Було наголошено щодо необхідності інформування цього до відома сільських рад.
Також піднімалось питання передплати періодичних видань, своєчасному поданні інформації щодо виконання районних програм для презентування на черговій сесії районної ради та ін.

 

 

 

123