14-й Обласний конкурс розвитку територіальних громад - підсумки
19.07.17

18 липня, одразу після завершення 23 позачергової сесії обласної Ради, відбулось засідання Конкурсної ради з проведення 14 Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. На засіданні визначили переможців по проектам чотирьох районів, рішення по яким було відкладено на попередньому засіданні. Також внесено зміни до переліку проектів-переможців від Чечельницького району в зв’язку з наявністю звернень від Чечельницької селищної ради і Чечельницької районної ради і районної державної адміністрації з цього питання. Таким чином, на вказаному засіданні були підведені остаточні підсумки 14 Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад.

Із врахуванням проектів-переможців, які були визначені 18 липня, загальна кількість переможців складає 236 проектів, із них 63 – це проекти екологічного спрямування та 173 – проекти щодо енергозбереження у комунальних закладах, підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями, збереження історико-культурної спадщини, розвитку спортивної і туристичної інфраструктури.

Загальний обсяг співфінансування із обласного бюджету на проекти екологічного спрямування складає 7,5 млн.грн., на проекти за іншими чотирма напрямами проведення конкурсу – 15,42 млн.грн. (включаючи 8 млн.грн., що виділені на 23 позачерговій сесії обласної Ради). Таким чином, сукупний обсяг співфінансування із обласного бюджету проектів, що перемогли у 14 Обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад склав 22,92 млн.грн., що є рекордним обсягом за всю історію проведення конкурсу і в 1,7 разів більше показника 2016 року.


Офіційний сайт Вінницької обласної Ради

123