Засідання комісії з питань бюджету та комунальної власності
19.02.16

   

Сьогодні 18.02 об 11 год відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету та комунальної власності . 

В роботі засідання взяли участь члени комісії, голова районної ради Сергій П’яніщук, заступник голови Наталія Крук, начальник фінансового управління райдержадміністрації Н.О.Решетник, начальник відділу освіти райдержадміністрації Г.В. Деменчук,  головний лікар КЗ «Чечельницький РЦ ПМСД»  Коваль В.А., директор районної друкарні  Г.Я.Співак, завідувач сектором цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Шестаківський О.В. , районний військовий комісар Руцький В.А. .Комісія працювала за наступним порядком денним :  

1. Звіт директора комунального підприємства «Чечельницька районна друкарня».

2. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2015 рік.

3. Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 7 скликання від 18.12.2015 року № 8 «Про районний бюджет на 2015 рік».

4. Про положення про територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних) послуг Чечельницького району.                              

5. Про районну програму організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів Чечельницького району на 2016 рік.

6.  Про районну програму «Шкільний автобус» на 2016-2020 роки.

7. Про внесення змін до районної програми військово–патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби в Збройних  Силах України, рекламування та пропагування службиза контрактом на 2012–2016 роки, затвердженої рішенням 7 сесії районної ради 6 скликання від 21 грудня 2011 року № 84.

8. Про внесення змін до районної програми надання матеріальної допомоги людям, що потребують лікування та поліпшення матеріальних умов на період до 2017 року, затвердженої рішенням 2 сесії районної ради 7 скликання від 18 грудня 2015 року № 15.    

9. Про  щорічний районний конкурс проектів розвиткутериторіальних громад.

10. Про затвердження договору з Вінницькою обласною радою щодо  співфінасуванняРегіональної програмиіндивідуальногожитлового будівництва  «Власний дім»на 2016 рік.

11. Про доручення голові Чечельницької районної ради укладати в міжсесійний період договори та інші цивільно-правові угоди.       

12. Про використання службового автомобіля.

13. Про передачу майна, закріпленого за КЗ «Чечельницький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».          

14. Про зняття з контролю рішень районної ради.           

 Члени комісії заслухали короткі звіти запрошених. Новаторським для нашого району є проект рішення про районний конкурс проектів розвитку територіальних громад. " Все робиться для того , щоб стимулювати територіальні громади  до залучення додаткових коштів для розвитку села" ,- наголосив голова районної ради Сергій П’яніщук, коментуючи даний проект рішення.

123