24 сесія районної ради : депутати працювали злагоджено
24.06.19

21 червня поточного року під головуванням голови районної ради Сергія П'яніщука відбулася 24  сесія районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 18 депутатів районної ради взяли участь  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, представники громадськості, селищний та сільські голови, представники ЗМІ.

Перед початком роботи сесії голова районної ради Сергій П'яніщук запропонував вшанувати пам'ять загиблих на Сході України, потім ознайомив присутніх з подіями, що відбулися в міжсесійний період.Приємною місією стало привітання сільських голів- ювілярів , які святкували свої дні народження в міжсесійний період .

Згодом депутати перейшли до розгляду питань порядку денного чергової сесії. Районні обранці заслухали звіт  директора комунальної установи "Чечельницький районний методичний центр"  Майї Савчук, інформацію завідувача сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взємодії з правоохоронними органами Олега Шестаківського  про хід виконання районної Програми військово-патріотичного виховання молоді, забезпечення заходів з призову, оборони, мобілізації та цивільного захисту на території Чечельницького району на 2017-2021 роки , також начальника управління фінансів Чечельницької районної державної адміністрації  Ніну Решетник про затвердження звіту про виконання районного бюджету Чечельницького району за І квартал 2019 року, затвердження договорів про передачу видатків і міжбюджетних трансфертів із сільських та селищного бюджетів до районного бюджету, а також про внесення змін до рішення  22 сесії районної ради 7 скликання від 14.12.2018 №479 «Про районний бюджет  на 2019 рік».

Було внесено зміни до  Програми військово-патріотичного виховання молоді, забезпечення заходів з призову, оборони, мобілізації та цивільного захисту на території Чечельницького району на 2017-2021 роки , та  Програми збереження архівних фондів на 2018-2020 роки.

Під час засідання сесії пройшло обговорення питання щодо введення додаткових посад до штатних розписів закладів загальної середньої освіти. Далі депутати затвердили зміну місцезнаходження комунальної установи "Чечельницький інклюзивно-ресурсний центр", надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації для  технічного переоснащення системи теплопостачання із встановленням  опалювального пункту модульного типу в  КЗ   " Рогізківська СЗШ І-ІІ ст",затвердили Порядок формування, фінансування і моніторингу виконання районних (комплексних) програм та ряд інших питань.

Депутати оперативно розглянули всі питання, узгодили їх, дійшовши до спільної думки.В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили проекти рішень з усіх питань порядку денного. Згідно  чинного законодавства усі результати поіменного голосування  розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.

  

  

 

 

123