Акція «День довкілля» триває
10.04.17

На виконання розпорядження Вінницької обласної державної адміністрації від 07 березня 2017 року № 160 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області» та голови Чечельницької райдержадміністрації від 13 березня 2017 року №99 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району» проведенов населених пунктах району «День довкілля» - суботник в рамках щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».В ході якого:

- прибрано прибудинкових територій на загальній території 2,2 тис.м2 (в т.ч. по селищу 0,5 тис.м2),

- ліквідовано64несанкціонованих  сміттєзвалища (в т.ч. по селищу - 18);

-прибрано та приведено в належний санітарний стан 17 кладовищ  (в т.ч. по селищу 1);

-проведено заходи із санітарної очистки територій пам’яток культурної спадщини. Проведено благоустрій16 меморіалівта пам'ятників (в т.ч. по селищу 3);

- проведено роботи по відновленню лісових насаджень. ДП«Чечельницький лісгосп» провело посадку нових лісових насаджень на площі 22 га;

- організовано та проведено роботи щодо приведення до належного санітарного стану смуг відведення автомобільних доріг на площі 2,5 км, роботи продовжуються.

Власники автозаправних станцій, які межують зі смугою відведенняавтомобільних доріг, привели відповідні території до належного санітарного стану. Керівниками підприємств, установ та організацій усіх форм власності приведено території, прилеглі до адміністративних будівель в належний естетичний та санітарний стан.Сільськогосподарськими підприємствам, землі яких межують з придорожніми лісосмугами, здійснюються заходи щодо їх очищецня.

До участі у заходах з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району залучено працівників підприємств, установ таорганізацій усіх форм власності, представників громадських організацій, політичних партій, учнівську молодь та громадськість.

Велика робота проводиться НПП «Кармелюкове Поділля» щодо популяризації проведення заходів з благоустрою шляхом проведення виставок, круглих столів та інших масових заходів. Випущено та розповсюджено 4 види листівок по 60 примірників.

Коментуючи проведені роботи із благоустрою територій району, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій САВЧУК зазначив: «Благоустрій – не одноразова акція. Ми маємо постійно працювати над створенням позитивного іміджу нашого району».

      

123