Алгоритм дій під час роботи з випадками домашнього насильства
02.03.20

27 лютого Чечельницьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  проведено методичний день щодо алгоритму дій працівників під час роботи з випадками домашнього насильства, в якому прийняли участь працівники  Центру,  а також запрошені суб’єкти взаємодії,-  представники поліції, служби у справах дітей РДА, центру первинної медико-санітарної допомоги та відділу освіти РДА.

Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Фаренюк розпочала даний захід з того, що саме тісна співпраця з кожним структурним підрозділом є запорукою вчасного реагування та запобігання домашньому насильству.

    Психолог Центру Ірина Трачук надала інформацію  про етапи роботи з  випадком домашнього насильства: виявлення, документування, інформування,наданнясоціальних послуг відповідно до визначених потреб.  А також  психологом проговорено про обов’язковий алгоритм  дій працівників РЦСССДМ у взаємодії з іншими суб’єктами протидії та запобігання домашньому насильству.

Усі учасники заходу буди активними та із задоволенням обмінювались досвідом та думками. А даний захід дає змогу покращити якість роботи працівників Центру та суб’єктів соціальної роботи, а також підвищити професійну компетентність.

 

123