Анатолій Олійник: «Ситуація в державі покладає на нас підвищену відповідальність»

Під час щотижневої робочої наради голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник традиційно поставив перед керівниками департаментів та служб регіону низку завдань, які потребують оперативного реагування.
«Ситуація в державі покладає на нас підвищену відповідальність, насамперед - за збереження миру, правопорядку і спокою. Тому прошу негайно випрацювати систему необхідних заходів, які за сучасних умов можна було б здійснювати через громадські формування, владу, органи правопорядку. Є вже відповідне розпорядження з цих питань, і протягом тижня ми повинні довести до керівників районів чіткий план наших дій», - зазначив очільник Вінниччини. 
Торкнувся Анатолій Олійник і питань виборчої кампанії, зауваживши, що нині практично сформовані окружні виборчі комісії і починається процес формування дільничних. «Від сьогодні всі приміщення та необхідні матеріально-технічні засоби мають бути готові для того, щоб виборчі комісії могли в нормальному режимі починати свою роботу. Це наш обов’язок», - підкреслив голова ОДА. А при тому нагадав учасникам наради, що за втручання державних службовців у виборчий процес передбачається кримінальна відповідальність.
Належної уваги, зазначив очільник регіону, потребують також заходи з підготовки до Великодніх свят. Відтак доручив начальнику Головного управління Держсанепідслужби у Вінницькій області Валентині Зайцевій здійснити моніторинг щодо проведення на території області робіт з благоустрою.