Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту
29.11.16

Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота території громади – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Це показник рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населеного пункту. 

Аби наш Чечельник став ще привабливішим, ошатнішим для мешканців та гостей селища, задіяно кілька проектів та  ведеться активна робота по їх втіленню. 

Вже встановлено пішохідну доріжку по вулиці Антонішина. 

Готується проектно-кошторисна документація на реконструкцію площі (Банківська) перетину вулиць Антонішина, Паркова та Свято-Михайлівська, яка буде розділена на дві зони – пішохідну та проїжджу. 

Підрядниками розпочато роботи по відновленню тротуару на площі біля центрального автовокзалу на розі вулиць Сонячна і Жовтнева: дана пішохідні частина вимощується тротуарною плиткою. Попередньо було перенесено дорожню металеву загорожу, щоб убезпечити перехожих та людей з обмеженими можливостями від нещасних випадків.

Біля автовокзалу, нижче перехрестя, готується місце для встановлення ринкової зони торгівлі малими видами тварин та садово-парковими саджанцями.

Також розчищається набережна на місці всім нам відомої «Торговиці» (вул. Зарічна), яка була занедбана і не придатна для торгівлі великою рогатою худобою та свинями. З часом, як задекларувала голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка, тут буде облаштована зона культурного відпочинку. 

В центрі Чечельника, біля районного будинку культури, на місці двох старих, встановлено десять нових квіткових клумб. З метою недопущення засмічування селища, додатково розміщено шість смітничок. Роботи по благоустрою Чечельника продовжуються. 

      

123