Благоустрій населених пунктів триває
12.04.18

Весна стрімко набирає сили і нам всім разом необхідно забезпечити чистоту і порядок у населених пунктах та на прилеглих до них територіях.     
Згідно із затвердженим планом заходів про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району, тривають роботи з ліквідації несанкціонованих та неконтрольованих звалищ відходів у межах смуг вулиць та доріг населених пунктів; розчистка узбіч доріг від сміття та захаращень.
Для того, щоб поліпшити стан довкілля. потрібно  приділити серйозну увагу ліквідації несанкціонованих звалищ, тому що порушення правил поводження з побутовими відходами призводить до розповсюдження інфекцій, забруднення навколишнього середовища, все це опосередковано також впливає на здоров’я людей - через повітря, грунт, воду тощо.
Із кожним днем все більше установ, підприємств, організацій та жителів Чечельницького району долучаються до акції «За чисте довкілля». Основна маса робіт виконується держслужбовцями, працівниками органів місцевого самоврядування, державних підприємств, закладів освіти, культури та медицини, комунальними підприємствами та школярами.
Сьогодні у благоустрої узбіч під’їзних шляхів до Чечельника взяли участь працівники райдержадміністрації, районної ради, районного центру соціальних служб для молоді, управління праці і соціального захисту населення РДА, податкової інспекції, інших організацій.
Разом із тим, на превеликий жаль, не було досягнуто основної мети - залучення всіх верств населення до участі у проведенні акції.
Давайте разом зробимо наше селище і села чистими та охайними!
 
Сектор інформаційної політики і комунікацій з громадськістю організаційного відділу апарату райдержадміністрації
123