Чечельниччани протягнули руку допомоги авдіївчанам
02.02.17

2 лютого в приміщенні адмінбудинку  райдержадміністрації  і районної ради відбувся збір гуманітарного вантажу для жителів м.Авдіївка, які постраждали внаслідок ворожих атак російських військ.  До доброї справи долучилися школи і дошкільні заклади, медичні установи, районні центри: соціальних служб для сім’ї і молоді, зайнятості, територіальний, управління пенсійного фонду, казначейства, лісове господарство, НП «Кармелюкове Поділля», друкарня, військомат, пожежна частина, фіто-санітарна та податкова інспекції, управління, відділи, інші структурні підрозділи РДА, районна та селищна ради, інші установи і організації району, громадськість. Як завжди,  активну участь у зборі вантажу взяли також і сільгоспвиробники. Не залишилась осторонь і Церква Святого Йосипа Обручника. Всього за кілька годин чечельниччани зібрали для авдіівчан сотні кілограм гуманітарної допомоги.
Спільними зусиллями Чечельницька громада відправила першу машину допомоги постраждалим. Всього зібрано коштів 18682 грн. На зібрані кошти було закуплено  все необхідне на перший період: продукти харчування, засоби особистої гігієни, інші речі. Крім того, чечельниччани щиро поділилися теплими речами, домашньої консервацією, медикаментами.
До обласного пункту збору гуманітарний вантаж доправлено спеціалістом сектору цивільного захисту райдержадміністрації С.Істратовим. Пальне закупила рада сільгоспвиробників району.
Щиро дякуємо усім небайдужим громадянам, приватним підприємцям, керівникам підприємств і організацій за надання посильної допомоги, за те що не стали осторонь біди українців, які живуть на Сході держави.
Акція милосердя продовжується. Пункт збору знаходиться за адресою: смт Чечельник, вул. Героїв Майдану, 31 (адмінбудівля).
 
 
 
123