Чечельниччина відзначала День медичного працівника
17.06.16

Учора, 17 червня, відбулося святкування Дня працівника у нашому районі. На урочистостях були присутні: голова райдержадміністрації С.Пустовий, голова районної ради С.П’яніщук, працівники первинної та вторинної ланки медичної галузі району. Вітаючи присутніх із святом, Сергій Михайлович зазначив: «Досконале знання своєї справи, милосердя та самовідданість в роботі - це ті риси, завдяки яким рятуються людські життя. В усі часи професія медика була однією з самих важливих та поважних. Немає нічого дорожчого за життя та здоров’я людини, саме на людей в білих халатах покладається велика відповідальність за це безцінне надбання».

Із професійним святом медпрацівників привітав голова районної ради і побажав присутнім міцного здоров’ятауспіхів у реалізації життєвих планів і нових вагомих здобутків.

Сьогодні в нашому районімедична галузь представлена двома ланками: комунальний заклад «Чечельницький районний центр первинної медико-санітарної допомоги», в якому трудяться 118 працівників і комунальний заклад «Чечельницька лікарня планового лікування», в якій працюють 220 медпрацівників, та підстанція Чечельник, Бершадської станції швидкої медичної допомоги, 32 працівники якої надають першу невідкладну допомогу чечельччанам.

За високий професіоналізм, активну участь у житті громади чотири медпрацівники були нагороджені грамотами райдержадміністрації і районної ради: Н.Петрова – помічник лікаря епідеміолога, О.Токарчук – лікар терапевт, Н.Рудь – завідуюча консультативно-діагностичною поліклінікою та О.Бурлака – медична сестра протитуберкульозного кабінету.

Далі виступили головні лікарі В.Коваль та С.Могила, які привітали колег та нагородили грамотами і винесли подяки кращим працівникам медичної галузі району.

На закінчення відділ культури і туризму підготував святкову програму, яка прийшлась до душі присутнім.

        

123