Демівський сільський голова звітував перед громадою
21.03.18

Схід Демівської територіальної громади відбувся в п’ятницю, 16 березня. На зібранні були присутні: голова райдержадміністрації Сергій Пустовий, голова районної ради - Сергій П’яніщук, генеральний директор ТОВ «Чарівна нива» - Борис Мельник, керівники структурних підрозділів РДА та самостійних управлінь, відділів, а також орендарі землі.

Відповідно до чинного законодавства сільський голова звітував про зроблену роботу в минулому році та знайомив присутніх із планами на нинішній рік.  

Свою промову Павло Кифоренко – сільський голова – розпочав із оголошення хвилини мовчання, вшановуючи пам'ять загиблих під час АТО на сході України.

Підсумовуючи зроблене за 2017 рік, слід відмітити, що в успішно працюють заклади соціальної, культурної та освітньої галузей села, зокрема - амбулаторія, дитячий садочок, загальноосвітня школа.

    Впродовж року місцевим бюджетом на дані заклади було виділено кошти на забезпечення їх фукціонування. Надано субвенції  підрозділу МНС, відділу Національної поліції,   первинній ланці медицини. Злійснено інші видатки на соціальний захист населення: «чорнобильцям»,  «афганціям», матерям загиблих, допомога на поховання, допомога на лікування, допомога учасникам АТО, допомога  ветерану війни. Проведено благоустрій села, ремонт доріг.  

  У своєму виступі сільський голова подякував всім небайдужим, які надають грошову та матеріальну допомогу у розбудові села. Слід відмітити, що на зібрання прийшло близько 100 демівчан. Найбільше людей цікавили «земельні» питання та впровадження реформ.

Виступаючи перед присутніми, голова РДА – Сергій Пустовий - розповів про медичну і освітню реформу, а також зупинився на реформі місцевого самоврядування.

Голова районної ради Сергій П’яніщук подякував сільському голові, сільській раді і депутатам за плідну роботу і зауважив на необхідності обговорення питання об'єднання громад.

123