Для зручності платників податків
11.11.16

Гайсинська ОДПІ  нагадує, що для якісного обслуговування платників податків на веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua)  розміщено ряд електронних сервісів. Користуючись ними, платники зможуть заощадити власний час та кошти.

                Сервіс «Електронний кабінет платника (оновлена версія)» пропонує до уваги платників податків податковий календар, інформацію про стан розрахунків з бюджетом, листування з органами ДФС, облікові дані, пошук інформації в реєстрах ДФС, подання заяв/запитів, подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді ,сплата податків (фізичним особам), перегляд даних СЕА ПДВ, інші електронні сервіси.

                Платники можуть скористатися електронним сервісом «ЗІР» - який допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку.

                Сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе  перевірити потенційних бізнес-партнерів щодо сумлінності сплати податків до бюджету.

                Сервіс «Інформація з реєстрів» - містить дані про взяття на облік платників, реєстр страхувальників ,дані реєстру платників ПДВ,реєстр платників єдиного податку, інформація про РРО, інформація про книги ОРО, дані реєстру платників акцизного податку з реалізації пального, реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами

                Також можна скористатись такими сервісами як: «Митна статистика», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Електронна звітність», «Електронна митниця», «Дані Реєстрів волонтерів АТО», «Декларування громадян».

                Разом з тим нагадуємо, що одним із ключових завдань органів ДФС – є запобігання проявам корупції, а запорука успіху у боротьбі з корупцією - прозорість та відкритість. З метою недопущення корупційних діянь та інших правопорушень діє антикорупційний сервіс ДФС України «Пульс» який працює у вигляді прямої, цілодобової телефонної лінії за номером (044) 284-00-07.

123