До Великодня Укрпошта доставлятиме паски безкоштовно
12.04.20

Цього року  ми  відзначатимуть найголовніше християнське свято Воскресіння Христове в умовах карантину, коли заборонені всі масові релігійні заходи. Одним із найголовніших атрибутів Великодня є паска і традиційне освячення її в церкві.

Аби громадяни в цей час перебували на самоізоляції та залишалися вдома,  Вінницька  дирекція АТ «Укрпошта»  доставлятиме паски, а випікатиме та пакуватиме їх найбільший столичний виробник хлібобулочних та кондитерських виробів «Київхліб», звичайно, із дотриманням всіх необхідних санітарних умов та в герметичній упаковці. Окремо буде організовано освячення. Тож кожен бажаючий зможе за доступною ціною отримати пасочку, окроплену свяченою водоюта через  листоношу  замовити  безкоштовну  доставку  товарів  першої  неодхідності.

Володимир  Шаловінський , директор  Вінницької  дирекції  АТ « Укрпошти»:

Великдень – це головне свято року для кожного християнина. Одним із символів та обов’язкових атрибутів якого є паска. Зараз у нас жорсткі умови карантину, поруч часто немає родини, а для багатьох важко дістатися до магазину в умовах, коли не працює транспорт. Та свято має бути святом, і Укрпошта прагне спростити підготовку до нього. Ми доставимо українцям паски, які випікатимуть наші постійні перевірені партнери з дотриманням усіх санітарних норм. Сама доставка буде безкоштовною. Зустріньте Великдень вдома, а Укрпошта потурбується, щоб у вас вдома все було для свята.

Укрпошта до 12 квітня включно приймає замовлення на безкоштовну доставку великоднього хліба через сайт компанії або через контакт-центр 0-800-300-545, а листоноші чи кур’єри принесуть його додому. Паску вагою 450 г за 50 грн або 300 г за 30 грн можна замовити з післяплатою. Доставка буде здійснюватися з 13 по 17 квітня залежно від дати замовлення та населеного пункту. Благодійним фондам, громадським організаціям чи приватним благодійникам, які бажають замовити велику партію (від 1000 штук) для тих, хто не має змоги придбати сам, варто звернутися з запитом на електронну скриньку ukrposhta@ukrposhta.ua до 12 квітня включно, пропозиція по  доставці  товарів  першої  необхідності  діє  з  23  березня  по  30  червня  2020 року.

 

 

123