Обмін досвідом з питань енергозбереження та енергоефективності
14.07.16

13 липня 2016 року в м.Вінниця відбувся семінар з обміну досвідом "Кращі практики місцевого самоврядування у сфері енергозбереження та енергоефективності ", який проводився Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою

Ради Європи "Децентралізація і територіальна консолідація в Україні" за сприяння Вінницької міської ради та Вінницької обласної ради.

У семінарі брали участь представники Мінрегіону, Всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експерти Ради Європи, учасники другого туру Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» 2015 року за темою  «Енергозбереження та енергоефективність». А також – керівництво міста та області.Слухачами семінару від Чечельницького району  стали голова районної ради С.В. П'яніщук та перший заступник голови райдержадміністрації В.В. Савчук.
 
Під час семінару анонсували конкурс Мінрегіону «Кращі практики місцевого самоврядування» 2016 року за трьома темами: «Стимулювання економічної активності, створення робочих місць», «Об’єднання територіальних громад», «Центри надання адміністративних послуг». А також – Всеукраїнський Конкурс журналістських робіт на тему «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».
 
  
123