Голова РДА Сергій Пустовий подякував за спільну роботу
26.11.19

Відповідно до розпорядження Президента України Пустовий Сергій Михайлович припинив виконання обов’язків голови Чечельницької районної державної адміністрації.

Про це він повідомив під час позапланової оперативної наради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ і організацій.
Сергій Михайлович подякував всім, хто працював разом із ним на благо району за розуміння, підтримку, професіоналізм та віддану працю, адже за пять років було зроблено багато добрих справ для Чечельницької громади, розпочато чимало нових цікавих проектів. Особливу вдячність за свідому громадянську позицію очільник району виразив  учасникам АТО (ООС), волонтерам, керівникам господарських об'єктів, жителям району в участі у зупиненні агресії РФ на сході України. Він висловив надію, що всі структури сумлінно виконуватимуть свою роботу і надалі, продовжуючи реалізовувати у життя спільно розпочаті добрі справи. 

У свою чергу, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук та голова районної ради Сергій П’яніщук висловили вдячність Сергію Михайловичу за його роботу й побажали нових здобутків. Всі присутні оплесками подякували голові райдержадміністрації за його самовідданість, компетентність і новаторство у роботі та вирішенні проблемних питань району.

Сергій Пустовий пообіцяв і надалі тісно співпрацювати з громадою Чечельниччини, але тепер у якості депутата районної ради.

123