Громадяни отримали матеріальну допомогу
17.11.17

Днями відбулося засідання комісії по розгляду заяв громадян з надання матеріальної допомоги при  районній раді під головуванням  Сергія П'яніщука. 
На засіданні комісії було розглянуто 8  звернень громадян, заявникам надано одноразову грошову допомогу в залежності від встановленого діагнозу та матеріально-побутових умов у сумі від 300 до 500 гривень.

З метою покращення соціального захисту найбільш вразливих верств населення громади, Чечельницька районна рада розглядає заяви громадян при умові надання повного пакету документів з обґрунтуванням мотивів звернення.
Для надання одноразової адресної матеріальної допомоги разом із заявою громадяни Чечельницького району подають такий пакет документів: копію паспорта, копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера або копію відмітки про відмову від присвоєння ідентифікаційного номера , довідку про склад сім’ї, акт обстеження матеріально – побутових умов заявника ; довідку з медичного закладу про необхідність лікування, або інший підтверджуючий документ про потребу в покращенні матеріального стану; довідку про відкритий рахунок в банку.

 

123