Губернатор привітав зі святами дітлахів з с.Лугів
02.01.20

Свято новорічних веселощів, сміху та гарного настрою зібрало 26 грудня у Вінницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського повну залу дітей з різних районів Вінницької області, а з Чечельницького району – дітвора з с. Луги.

З новорічними вітаннями та щирими побажаннями щастя, здоров’я і святкового настрою  звернувся до юних глядачів голова обласної державної адміністрації Владислав Скальський. «Вітаю вас з прийдешніми святами! Щиро бажаю найголовнішого – миру, аби ми могли розвивати та дбати про щасливе майбутнє України. Зичу веселого настрою, гарних свят, цікаво і змістовно відпочити на канікулах, щоб з новими силами повернутися до навчання, яскравих вам вражень та гарного настрою!» – зазначив Владислав Скальський у вітальному слові.  

Маленьких відвідувачів театру розважали добрий Святий Миколай та його кумедний помічник Віслючок, влаштовуючи інтерактивні конкурси з цікавими призами.

На традиційну новорічну ялинку голови облдержадміністрації приїхали діти учасників АТО/ООС, діти з функціональними обмеженнями, а також з багатодітних і малозабезпечених родин. Всі вони отримали солодкі подарунки та переглянули ліричну клоунаду «Пригоди в Країні Оз», підготовлену акторсько-режисерським складом театру, за казкою відомого письменника Лаймена Френка Баума.

123