Інформує Держпродспоживслужба
01.07.20

Протягом червня 2020 року фахівцями Бершадського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, комісійно з представниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування, здійснено 592 моніторингове обстеження ринків, продовольчих магазинів, магазинів побутової хімії, аптек, ветеринарних аптек, АЗС, банкоматів, перукарень та салонів краси, автовокзалів тощо.

При здійсненні моніторингових обстежень об’єктів нагляду виявлено порушення протиепідемічних вимог щодо профілактики коронавірусних захворювань: відсутність засобів індивідуального захисту у працівників чи у відвідувачів, відсутність або недостатня кількість дезінфікуючих засобів, не обладнано місце для миття рук, відсутні антисептики, не відмічено дистанційні позначки, реалізація продукції без упаковок. За результатами моніторингових  обстежень надано пропозиції щодо усунення порушень. 

Протягом 26-29 червня проведено 38 моніторингових обстежень, на відповідальних осіб складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення та вручено розпорядження про усунення порушень  вимог санітарного законодавства.

Анатолій Бурбело,

заступник начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Бершадського міжрайонного  управління Держпродслужби у Вінницькій області 

123