Інформує сектор з державної реєстрації
09.01.19

Сектором з питань державної реєстрації протягом 2018 року розглянуто 2583 заяви про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

З них:

- 827 заяв про державну реєстрацію права власності на нерухоме майно;

- 1243 заяви щодо державної реєстрації іншого речового права;

- 421 заяву щодо державної реєстрації змін до відомостей;

 - інших заяв - 92

         За державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень до районного бюджету стягнуто адміністративного збору в сумі 242 190,00 грн.

         Проводиться постійна робота по організації формування та зберігання реєстраційних справ, які надходять до сектору з питань державної реєстрації від інших суб’єктів державної реєстрації.

За звітний період державним реєстратором юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань сектору проведено 585 реєстраційних дій, в тому числі:  

- зареєстровано 82 фізичні особи-підприємці;

- проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності 122 фізичних осіб-підприємців;

- зареєстровано 8 юридичних осіб;

- проведено державну реєстрацію припинення 3 юридичних осіб.

         Інші реєстраційні дії включали: внесення змін до записів про державну реєстрацію фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб,  корегування відомостей, внесення рішення засновника/учасника або уповноваженого ними органу юридичної особи про припинення/виділ, зміна складу комісії з припинення тощо.

         За проведення державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу або фізичну особу-підприємця до районного бюджету стягнуто  адміністративного збору в сумі 22 510,00 грн.

         Державні реєстратори під час виконання своїх посадових обов’язків у межах, визначених законодавством, надавали належну консультативну допомогу з питань державної реєстрації.

Скарг на роботу сектору з питань державної реєстрації  за звітний період не надходило.

Завідувач сектору Любов Прилуцька

123