Іще 2 нових авто для сімейної медицини Чечельниччини
18.09.20

«У 2020 році держава виділила 62 млн грн на придбання 124 автомобілів для сільських амбулаторій Вінницької області. З місцевих бюджетів співфінансування становило 10 відсотків (загалом 6,3 млн грн)», – зазначив голова ОДА Сергій Борзов. За його словами, вісімдесят автомобілів вже передано громадам для обслуговування своїх жителів.

Чечельницька та Ольгопільська амбулаторії загальної практики сімейної медицини отримали нові повнопривідні автомобілі «Renault Duster». За словами голови райдержадміністрації Олега Храновського, автомобілі сучасні, потужні, зручні, мають підвищену прохідність. Лікарі за будь-яких погодних умов і стану доріг зможуть на них дістатися до пацієнтів. «Таким чином жителі громад Чечельницького району зможуть вчасно отримувати якісні медичні послуги, а це іще один крок у проведені медичної реформи», - додав Олег Храновський.

17-18 вересня 17 автомобілів спецтранспорту «Renault Duster» поїдуть до своїх власників на обслуговування первинної ланки медицини у сім районів області. Ще 27 автомобілів куплені та будуть поставлені до кінця жовтня цього року.

123