Іще одна квартира для дитини-сироти
20.12.18

Іще один юний чечельничанин – житель с.Стратіївка Руслан Ставратій  із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування сьогодні отримав ключі від власного житла. Для нього двокімнатну квартиру придбано за кошти з державного бюджету  та благодійні пожертви. Загальна вартість її 368 тис грн, з них 325 664 грн – державна субвенція, а 42 336 грн – благодійні кошти.

Квартира, загальною площею 45,2 кв.м, розташована у центрі селища. Передаючи ключі від нової домівки, а заразом й усі необхідні документи на право власності, очільник району Сергій Пустовий побажав Руслану Ставратію, щоб у цьому домі завжди лунав сміх, збиралися дорогі серцю люди, відзначалися українські християнські свята, а районна влада і надалі буде підтримувати його та допомагати.

- Це вже друга квартира, яку отримала дитина-сирота цьогоріч у нашому районі. Знаково, що саме на день Святого Миколая, коли діти очікують чудес, ми запросили дітей-сиріт Руслана Ставратія та Олю Чорнобай, щоб подарувати їм пральні машини, - зазначив у своєму зверненні голова райдержадміністрації Сергій Пустовий.

Головні спеціалісти відділу усиновлення та сімейних форм виховання Вінницької обласної служби у справах дітей Тетяна Багрій та Ірина Дудар, які були присутні при врученні ключів акцентували: «Спрацювали всі оперативно. Були такі хто і не вірив до останнього що таке можливо. Але ми все встигли зробити. Тому хочемо привітали вас з новосіллям. Бажаємо щастя, успів, добра, любові і всього самого найкращого!»

  

 

123