Іван Мовчан подякував редакторам комунальних ЗМІ за об’єктивне висвітлення подій


1 серпня голова облдержадміністрації Іван Мовчан зустрівся з редакторами комунальних засобів масової інформації області. Під час зустрічі керівник області розповів про те, як відбувалися піврічні звіти голів районних державних адміністрацій і міських голів міст обласного підпорядкування, і подякував колективам газет за об’єктивність у висвітленні подій в районах: 
«Я вдячний вам за те, що ви подаєте правдиву інформацію. Ви сприяєте зміцненню довіри людей до влади. Без цього дуже важко змінювати щось у житті на краще. Ми всі втомилися від суцільного негативу, якого так багато на телеекранах і на сторінках багатьох газет. Для позитивної роботи людям потрібне позитивне мислення, а ви допомагаєте його формувати. Я сподіваюся на подальше взаєморозуміння і співпрацю. Ви об’єктивно висвітлюєте діяльність влади, спрямовану на виконання завдань Президента України Віктора Януковича, показуєте успіхи і недоліки в роботі». 
На завершення редакторів чекав сюрприз: Іван Мовчан вручив їм ноутбуки з побажаннями оперативно реагувати на події в житті області.