Кошти з державного бюджету слід використати до 15 листопада
06.10.16

5 жовтня відбулася нарада при голові райдержадміністрації, в ході якої учасники доповіли про освоєння коштів з державного бюджету. В нараді взяли участь: Пустовий С.М. - голова районної державної адміністрації, Савчук В.В. - перший заступник голови райдержадміністрації, Олійник М. П. - представник обласної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, казначейської служби, селищний голова, директори Ольгопільської та Чечельницької №1 ЗОШ, підрядчики.

В ході наради розглянуті такі питання:

- використання коштів  на проекти за рахунок  субвенції з Державного бюджету;

- реконструкція котелень по школах;

- реконструкція доріжок з встановленням тротуарів.

Перед присутніми виступив М.Олійник – представник облдержадміністрації, директор виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Вінницькій області зазначив: «На Вінницьку область надійшло субвенції з державного бюджету в сумі – 97,5 млн.грн.,  із них 40.0млн.грн. підтверджено освоєння коштів,  решта під знаком питання. Тому 04.10.2016 року відбулася нарада  за участю А.П. Гижка,  на якій дано доручення вивчити питання по всіх проектах передбачених за рахунок субвенції.  Сьогоднішня нарада  передбачає вивчення питання по освоєнню коштів проектів Вашого району та стан справ  на сьогоднішній день з реалізації проектів».

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Г.Деменчук доповіла про використання коштів на встановлення котлів у Ольгопільській та Чечельницькій №1 школах: по проекту реконструкція котельні Ольгопільської СЗШ І-ІІІ ст. з встановленням двох котлів на альтернативному (твердому) паливі в с Ольгопіль: мала становити - 544213.00 грн., після аукціону вартість стала - 492244.00 грн. (економія - 51969.00 грн.).

По проекту реконструкція котельні Чечельницької СЗШ І-ІІІ ст. №1, з встановленням двох котлів на альтернативному (твердому) паливі по вул. Свердлова, 1, в смт Чечельник,  очікувана вартість була 755200.00 грн., після аукціону стала - 464999.00 грн.  (економія - 290201.00 грн.).

         Угоди з підрядниками заключено. Протягом тижня планується розпочати  підготовчі роботи  та здійснити передоплату згідно договорів  у розмірі 30% від вартості  об’єкту. Попередньо складено план-графік  виконання робіт  по об’єктах.

С.Палісіка – селищний голова прозвітувала, що по проектах реконструкції доріжок по вулиці Антонишина – 350 м з, Свято Михайлівській – 200м та Парковій – 500м з облаштуванням тротуарів надійшло 618 тис.грн. По вул. Антонишина відбувся аукціон з відбору підрядника 06.10.2016року буде підписаний договір. По вулиці Свято Михайлівській та Парковій  буде пройдена експертиза за 4 дні, з 10.10.2016 року - виставлено на аукціон «ProZorro».

Голова райдержадміністрації С.Пустовий дав доручення:

         Кікавському В.Г.– скласти план-графік роботи по запуску котельні в Ольгопільській школі та заключити додаткову угоду про пуско-налагоджувальні роботи;

          Ярославській С.П. - скласти план-графік роботи по запуску котельні в Чечельницькій школі та заключити додаткову угоду про пуско-налагоджувальні роботи;

          Палісіці С.А. - скласти план-графік по освоєнню коштів.

Орієнтовна дата завершення даних робіт 15 листопада 2016 року.

123