Медична допомога учасникам АТО - на контролі
21.03.17

Голова районної ради Сергій П’яніщук провів бесіду з очільниками медичної галузі району щодо медичного обслуговування учасників АТО  протягом двох місяців поточного року. - На позачерговій 10 сесії 7 скликання додатково виділено на амбулаторне лікування даної категорії громадян 15,0 тис. грн. На які потреби використано дані кошти?– питання, з якого розпочав розмову Сергій Вікторович.

 За інформацією головного лікаря КЗ «Чечельницький РЦ ІІМСД» Віктора Коваля, за січень-лютий 2017 року аптека забезпечила безкоштовними медикаментами учасників бойових дій на суму 2,8 тис, гри. Надаються транспортні послуги з медичним супроводом при необхідності. Було надано медичну допомогу п’яти учасникам АТО та 12-ти членам їх сімей, отримали консультацію 8 чоловік. Надано транспортні послуги на суму понад 1,0тис, грн. Також при потребі хворі направляються на консультацію до вузьких спеціалістів в ЛПЛ, обласні лікувальні заклади, реабілітаційні центри та ін.

Як повідомив головний лікар КЗ КУ «Чечельницька ЛПЛ» Сергій Могила, від початку року медичні огляди пройшли 27 учасників АТО. За медичною допомогою звернулось 25 демобілізованих. Стаціонарне лікування пройшли 5 чоловік. Кошти, які витрачено на  медикаменти - 2061 грн. та на харчування – майже 500 грн. Рецептів виписано сімейними лікарями на суму майже 1900 грн. чотирьом учасникам А ТО.

123