Минулоріч до органів Пенсійного фонду області звернулось понад

Минулоріч до органів Пенсійного фонду області звернулось понад 10 тисяч жителів Вінниччини

Питання звернення громадян, підвищення якості обслуговування, роботи з боржниками страхових внесків, інформаційного напрямку діяльності тощо обговорювались на підсумковому засіданні колегії головного управління Пенсійного фонду Вінницької області. Серед запрошених та учасників заходу – соціальні партнери й представник від Пенсійного фонду України Ярослав Вовк.
Володимир Бондар – заступник начальника зазначеного управління у своєму виступі наголосив на зменшенні чисельності громадян, які приходять на особистий прийом до управлінь Фонду для вирішення питань призначення та перерахунку пенсій. Протягом 2013 року у органах пенсійної служби побувало майже 8 тисяч осіб, а це в 1,1 рази менше показника попереднього року. У письмовій формі зафіксовано понад 2 тисячі звернень. 
На думку Володимира Бондаря, даний результат безпосередньо залежить від активної поінформованості громадян області з питань пенсійного забезпечення.
Очільник обласного управління Микола Черненко зосередив увагу присутніх на роботі щодо стягнення боргу зі страхових та єдиному внесків, відшкодування пільгових пенсій у судовому порядку протягом поточного року, поліпшенню співпраці з органами Державної виконавчої служби та соціальними партнерами.
Головне управління Пенсійного фонду
України у Вінницькій області