Монетизація субсидій - шлях до економії енергоресурсів
03.08.17

 Зазначила заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа, коментуючи змінив призначенні та виплаті державнийх субсидій, запровадженихУрядом на чолі із Володимиром Гройсманом.

  Сьогодні, завдяки перевиконанню плану по наповненню державного бюджету Кабінет Міністрів України виконує своє головне завдання – трансформувати економічні успіхи держави в покращення життя українців.

  Доказом цього є додаткове фінансування житлових субсидій на 14,1 млрд грн.., прийняття оновленої програми житлових субсидій, зокрема, монетизації.

  Виплата «живих» грошей здійснюється Урядом вперше за роки української незалежності. Це перший крок до повної монетизації пільг і субсидій.

  Для людей монетизація створить стимули економити енергоресурси та при підтримці Фонду енергоефективності дасть можливість термомодернізувати свої будівлі. А відтак зменшити суми в платіжках, осучаснити свій дім, покращити комфорт свого житла.

 Наголошую на тому, що ті, хто забезпечив економію за цей опалювальний сезон по споживанню електроенергії для вироблення тепла, отримають таку компенсацію готівкою, - додала Ольга Віталіївна.

123