На позачерговій сесії районної ради
13.11.20

Сьогодні,13 листопада відбулося позачергове засідання 31 сесії районної ради 7 скликання.  У зв'язку з карантинними обмеженнями на пленарне засідання прибули лише депутати та керівники управлінь та відділів, які мали інформувати присутніх по питаннях порядку денного . Також у роботі сесії взяв участь голова райдержадміністрації Олег Храновський. Перед тим, як розпочати  засідання головуючий Сергій П'яніщук, голова районної ради, закликав приутніх вшанувати хвилиною мовчання усіх загиблих за суверенітет та незалежність України.

З нагоди дня народження привітали начальника фінансового управління райдержадміністрації Ніну Решетник.

На порядок денний сесії було винесено 8 питань. З них 4 питання - бюджетні.Так, обранці громади схвалили звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2020-го по доходах у сумі  87499266,27 грн та по видатках –83745530,89  грн. Було затверджено договори та додаткові угоди на передачу видатків і міжбюджетних трансфертів.Разом з тим, внесли зміни до головного фінансового документа району.

Два рішення стосувалися  приведення у відповідність до діючих вимог документів КНП "Чечельницька центральна районна лікарня ". 

Усі питання, що виносилися на розгляд позачергової сесії  і були попередньо опрацьовані на спільному засіданні президії та постійних комісій районної ради були одноголосно підтримані .

 

 

 

 

 

123