На Вінниччині відбудеться благодійний марафон "Пробіг з вірою в серці"

Заради здоров’я, життя та віри в краще майбутнє на Вінниччині вперше відбудеться благодійний марафон «Пробіг з вірою в серці"

Кожен мешканець обласного центру зможе 5 жовтня долучитись до благодійного марафону «Пробіг з вірою в серці». Серця всіх мешканців міста цього дня битимуться в унісон: дитячі - з вдячністю, що пробігли – з усвідомленням того, що вони скоїли благородний вчинок, адже всі добровільні внески учасників підуть на купівлю кардіологічного обладнання для Вінницької дитячої обласної клінічної лікарні. Про унікальну соціальну ініціативу компанії «Данон Україна», яка спрямована на допомогу дітям з кардіологічними захворюваннями, йшлося під час прес-конференції, що відбулась в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю. Співорганізатором проведення «Пробігу з вірою в серці» на Вінниччині в 2013 році є обласна державна адміністрація.
Вінничани п'ятими переймають естафету «Пробігу з вірою в серці» , історія якого налічує вже більше чотирьох років і пів мільйона гривень , зібраних для закупівлі кардіологічного обладнання в місцеві лікарні і пологові будинки в Херсоні, Кременчуці, Полтаві та Дніпропетровську.
Незважаючи на те , що головна мета пробігу - благодійність, пробіг - це справжнє свято для всієї родини. Організатори та партнери передбачили розваги для всіх відвідувачів: найменших чекає пізнавальний майстер -клас «Упаковка здавайся!» Від Тетра- Пак, підлітки із задоволенням послухають виступ популярної групи «KADNAY». 
Крім того, всі бажаючі можуть взяти участь у конкурсах від партнерів та отримати цінні призи. Кожен зареєстрований учасник пробігу отримає фішку, яку потім зможе обміняти на смачні і корисні ласощі від компанії «Данон Україна» на знак подяки за свою участь.