"На життєвій ниві" Павла Чернієвського
03.05.18

27 квітня в центральній районній бібліотеці відбулася презентація книг  Павла Чернієвського  «На життєвій ниві», присвячений Дню весни та праціщо відзначається в Україні  та 143 країнах світу. Захід розрахований на популяризацію місцевої  літератури, його мета — виховання патріотизму, любові до рідної країни, віри у велике майбутнє нашого народу.  Видання містять  краєзнавчі вірші.

   Поети  Чечельниччини  пишуть про історичний шлях нашого волелюбного народу до національного самовизначення, до своєї державності, а також про роки Української незалежності.   В кожному історія — наші минувшина і сучасність, наше зігріте надіями і сподіваннями майбутнє України.

    Павло Чернієвський – незмінний  учасник  клубу «Слово», талант, який на міліє.  Поет, який своїм світлим словом дарує радість життя людям, зичить  їм щастя і добра. І  не  тільки своїм землякам, а жителям рідної землі – нашої квітучої Вінниччини, всієї  України та за її межами..

   Шановні читачі! Пропонуємо вам ознайомитися з  краєзнавчими книжковими новинками, яка висвітлює різні аспекти життя нашого краю. Більше краєзнавчої інформації ви можете знайти в бібліотеці. Дізнайтеся більше про нашу Чечельниччину, про наш волелюбний народ і його неповторну культуру, його споконвічне прагнення до дружби і взаєморозуміння з іншими народами!

  В.І.Колійчук,  бібліограф-краєзнавець   бібліотеки

123