Новорічні вітання і подарунки отримала малеча нашого району
14.01.19

Новий рік асоціюється у дітвори з Дідом Морозом, подарунками та ялинкою, тому на нього дітвора нетерпляче чекає. І святий обов’язок дорослих – надати всім дітям можливість насолоджуватися цим святом. Так наприкінці   2018 року та на початку 2019 року  працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації завітали в оселі маленьких мешканців нашого району, які залишилися без батьківської опіки і турботи, до дітей, які мають функціональні обмеження,  до дітей, в яких батьки є учасниками АТО, мобілізованими та до дітей з родин переселенців з Криму та зони АТО,  щоб передати привітання з Новорічно-Різдвяними святами та солодощі від голови райдержадміністрації С.Пустового.

А також до новорічної акції щороку приєднуються люди, які постійно турбуються про малечу нашого району, саме вони долучаються до доброї справи небайдужих громадян! Це говориться про людей, які завжди готові прийти на допомогу і підтримати тебе, як рідну людину –  депутат Вінницької обласної  Ради  П. Каленич та директор  ТОВ «ЛІС МАЙСТЕР» О. Овчар. Саме ці люди надали новорічні подарунки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях та для дітей, які проживають в родинах, що перебувають у складних життєвих ситуаціях нашого району.  

Директор Чечельницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Т. Фаренюк висловлює подяку вищевказаним керівникам, які надали подарунки дітям, що потребують особливого догляду та сторонньої підтримки.  Хай Ваше добро повернеться до Вас сторицею!!!

Районний центр соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді 

123