Обдаровані діти – гордість Чечельниччини
01.06.18

31 травня освітянам та  школярам Чечельницького району випала чудова нагода стати  учасниками свята «Обдаровані діти – гордість Чечельниччини - 2018».

   А вшановували в цей день педагогів та учнів закладів освіти району за здобуті  у 2018 році визначні досягнення в предметних олімпіадах, творчих та наукових конкурсах, культурно-мистецьких фестивалях.

       Святкова дія розгорталась за двома сюжетними лініями: перша – нагородження переможців. На сцену запрошували учнів та учителів-наставників для вручення грамот та грошових премій, відповідно до визначених номінацій: «Генії навчання», «Юні знавці», «Обдарованість і творчість» та «Спорт».

    Супроводжувала церемонію нагородження яскрава концертна програма за участю колективів та виконавців, що стали лауреатами районного та обласного  етапів фестивалю «Проліски надії».

         Традиційно вітати молоду творчу еліту Чечельницького району і її талановитих наставників  та вручати заслужені нагороди прийшло багато гостей, які в значній мірі також сприяли високим досягненням освітян Чечельниччини: П’яніщук Сергій  Вікторович – голова Чечельницької районної ради, Савчук Віталій Володимирович  – перший заступник голови райдержадміністрації, Деменчук Галина Василівна – начальник  відділу освіти Чечельницької районної державної  адміністрації.

      Плідна та ефективна реалізація програми «Обдарованість»  була б не можлива без підтримки голови Чечельницької районної державної адміністрації Пустового Сергія Михайловича, голови Чечельницької районної ради П’яніщука Сергія  Вікторовича.

     Зусилля, прикладені для досягнення високих  результатів і учнями, і учителями, належним чином оцінено. Усі переможці та призери ІІІ етапу предметних олімпіад, інших наукових, творчих, мистецьких конкурсів отримали грошові винагороди на загальну суму 16 тис. грн. 

     Нам  є ким пишатися. Є високий потенціал творчої та обдарованої молоді у Чечельницькому районі. То ж маємо всі можливості для подальшої плідної праці, для здобуття нових вершин заради майбутнього наших вихованців.

      Учні та вчителі покидали зал із посмішками на обличчях. Адже на цьому святі, окрім нагород, кожен отримав в додачу гарний настрій і відчув себе потрібним і неповторним!

123