Обласний турнір з рукопашного бою
21.03.17

 18 березня в місті Крижопіль відбувся обласний турнір з рукопашного бою, присвячений 73 річниці визволення Крижопільщини з під нацистської окупації. Участь взяли 8 клубів, з  Вінниці та області, а це - 160 спортсменів, віком від 6 до 17 років виборювали звання кращого в своїй віко-ваговій категорії. Цей турнір є традиційним в календарному плані обласної федерації рукопашного бою, а також знаковим для спортивного клубу «Сапсан», який рівно два роки тому розпочав свою змагальну діяльність саме з нього. - Тоді, ми були ще «зелені» та «не биті» - ділиться своїми спогадами тренер команди Дмитро ТАРАНЕЦЬ.

Цього разу, нашу команду представляло 18 спортсменів, і кожен з них бився до останнього, викладались на 100 % своїх можливостей, і в результаті здобули ІІ загальнокомандне місце, поступившись господарям, клубу «Краб», які обігнали на одну золоту нагороду. В особистому заліку спортсмени здобули 10 золотих: Рубан Антон (здобув золото у віці 8-9 років, та срібло в старшій групі 10-11 років), Чернега Артем, Барабаш Владислав, Видмиш Ярослав, Барабаш Кіріл, Шиян Артур, Соловей Олександр, Гейдум Марк, Рубан Вадим, Кириценко Валентин; 5 срібних : Косаківський Роман, Рубан Антон, Барановський Владислав, Єрмоленко Юрій, Токарчук Сергій; та бронзу здобув Бачинський Анатолій. За крок до нагороди зупинились Гиндрюк Ілля, Гончарук Владислав та Франко Богдан, але це для них лише початок та потужний поштовх для майбутніх тренувань і перемог.

-                 Такий показник став результатом нашої участі в турнірах Вінницької та Чернівецької обласей, де ми нещодавно були, та теж показали чудовий результат. Від себе та батьків, дякую всім тим, хто нас підтримує, Чечельницькій РДА та спонсорам, які допомагають нам формувати майбутнє покоління не пустими балачками, а реальними справами!– підсумував Д.Таран.

Трансляція турніру відбудеться на телеканалі ВДТ-6, в середу о 22:00, четверг – 11:00, та суботу – 14:00-15:00.

123