Облслужба зайнятості відновлює особистий прийом громадян
07.08.20

Обласна служба зайнятості частково повертається до звичного режиму роботи. Ми готові до надання комплексу послуг зі сприяння у працевлаштуванні не тільки он-лайн, а й безпосередньо у центрах зайнятості з дотриманням усіх санітарних норм.

Вінницька область знаходиться у «жовтій» та «зеленій» зонах рівня епідемічної небезпеки. Про це йдеться в постанові уряду від 22 липня №641.

Отже, з10 серпня 2020 року прийом клієнтів державної служби зайнятості  безпосередньо у приміщеннях буде відновлений у таких філіях обласного центру зайнятості Барській, Бершадській, Гайсинській Жмеринській, Іллінецькій, Козятинській, Ладижинській, Липовецькій, Літинській, Мурованокуриловецькій, Оратівській, Піщанській, Погребищенській, Теплицькій, Томашпільській, Тростянецькій, Тиврівській, Хмільницькій Чернівецькій, Чечельницькій, Шаргородській, Ямпільській.

А у районах, де визначено «жовтий» рівень небезпеки, центри зайнятості продовжують працювати дистанційно. Це Вінницький міський центр зайнятості та Вінницька, Калинівська, Крижопільська, Могилів-Подільська, Немирівська, Тульчинська філії обласного центру зайнятості.

123