Охорона праці - на належному рівні
14.10.16

Спеціалістами сектору з питань оплати і охорони праці Чечельницького Управління праці та соціального захисту населення 10 жовтня 2016 року здійснено вивчення стану справ на ТОВ «Лісмайстер».

В ході вивчення стану справ оглянуто цехи які розташовані в с.м.т. Чечельник. Проаналізовано безпеку праці на всіх виробничих процесах  та перевірено наявність всіх попереджувальних та інформуючих знаків та інструкцій. 

Інженером з охорони праці Тодощенком І.К. представлено всі наявні документи і дозволи з охорони праці та пожежної безпеки. Проведено опитуванення працівників, і в результаті виявлено, що з працівниками цехів регулярно проводяться бесіди та інструктажі з охорони праці та пожежної безпеки. Журнали реєстрації інструктажів впорядковані і відповідають нормам.

Призначені відвовідальні особи за протипожежну безпеку та електробезпеку. Працівники забезпечені всіма засобами індивідуального захисту: робоча форма, рукавиці, протишумові наушники та респіратори. Цехи оснащені вентиляцією, яка забезпечує очищення повітря від шкідливих випаровувань та запахів. В кожному цеху розміщена аптечка невідкладної медичної допомоги та наявні запасні виходи. Також працівники забезпечені гарячими обідами, половину вартості яких сплачує підприємство.

На території цехів обладнане місце для куріння та пожежний щит. В цехах розміщені протипожежні рукави та вогнегасники.

В результаті вивчення стану справ можна зробити висновок, що на ТОВ «Лісмайстер» достатній рівень охорони праці та не виявлено значних порушень. З інженером з охорони праці на підприємстві обговорено шляхи удосконалення якості охорони праці.

  

123