День села в Ольгополі
17.10.16

14 жовтня 2016 р. в Ольгопільській територіальній громаді відбулись урочисті заходи з нагоди знакової для всіх ольгопільчан події – Дня села. В зв’язку з тим, що відзначення Дня села припало на особливу дату і співпало із святкуванням Дня святої Покрови Пречистої Богородиці, Дня захисника України, та Українського козацтва, захід вирізнявся надзвичайно теплою атмосферою, національною колоритністю, патріотичною піднесеністю та високим рівнем професіоналізму окремих учасників дійства. Свято відбулось за спонсорської підтримки директора СТОВ АФ «Ольгопіль» Каленича П.Є. та силами працівників сільського будинку культури.

Як і належить, для участі у відзначенні Дня села запрошувались не лише жителі Ольгополя, але й  представники районної влади. Зокрема, звернулись до всіх присутніх із найкращими побажаннями голова районної ради П’яніщук С.В. та перший заступник голови райдержадміністрації Савчук В.В.  Теплі, щирі  слова привітань з особливою датою до односельчан линули від депутата обласної ради, директора СТОВ АФ «Ольгопіль» Каленича П.Є., голови Ольгопільської територіальної громади Козоріза П.В.
На святі були також присутні : Герой Соціалістичної Праці Щербатий І.М., багатодітні матері, зразкова сімейна пара, яка прожила в шлюбі 66 років, молоде подружжя, яке незадовго до цього особливого дня стало на весільний рушник та батьки наймолодшого новонародженого ольгопільчанина. Всі були відзначені грамотами сільської ради та грошовими винагородами.
Радували око гарно оформлені кулінарними та декоративно-ужитковими виробами світлиці від усіх організацій, які знаходяться на території села, а також представлені картини та малюнки обдарованих дітей, яскраві вишивки тощо. Незабутнє враження жителі громади отримали від цікавої концертної програми, підготовленої місцевими культпрацівниками.
 
 
 
 
 

 

 

 

123