Підведено підсумки роботи за квітень місяць
03.05.17

На щотижневій нараді при голові РДА С.Пустовому та голові районної ради С.П’яніщуку керівники установ і організацій району та структурних підрозділів райдержадміністрації звітували про виконану роботу протягом квітня місяця поточного року.

Особлива увага приділялась наповненню місцевого бюджету, виконанню програми «Доступні ліки», роботі з дітьми та соціальному захисту населення, інше.

Звітуючи перед присутніми, начальник фінансового управління райдержадміністрації Н.Решетник зазначила, що план надходжень від початку року до місцевого бюджету виконано на 100%.

Головний лікар центру ПМСД В.Коваль повідомив, що за квітень місяць із наданих обласним бюджетом 33 тис.грн. по програмі «Доступні ліки» видано рецептів на суму майже 17,7 тис.грн.

Про роботу із дітьми вразливих категорій та дітьми учасників АТО звітувала директор центру соціальних служб для молоді. Так, 12  травня заплановано організувати поїздку «Подорож у дитячий світ» для 30 дітей із нашого району до м.Вінниця.

Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації С. Мартинюк доповів, що станом на 3 травня на обліку управління знаходиться 2002 особи, яким за січень-травень нараховано допомог на суму майже 14,8 млн.грн.

Підсумовуючи озвучену інформацію, голова райдержадміністрації С.Пустовий  наголосив, що сьогодні наше завдання впроваджувати нові медичні реформи, які покликані знижувати соціальну напругу серед населення. Тому вкрай важливо постійно проводи інформаційну та роз’яснювальну роботу як серед жителів району, так і серед обслуговуючого медичного персоналу.

         

123