Поминальні дні проходитимуть з дотриманням правил карантину
05.06.20

Під час святкування «Дня святої Трійці» та поминальних днів 6-7 червня необхідно неухильно дотримуватися відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню та території області гострої респіраторної хвороби  COVID-19.

Нагадуємо:

  • в храмах Чечельницького району дозволено проводити богослужіння з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних вимог за умов наповнюваності храмів не більше однієї особи на 10 кв. метрів приміщення;
  • перебувати на території кладовищ дозволено з дотриманням заходів особистої безпеки,соціального дистанціювання та недопущення скупчення людей, обов’язковим є наявність засобів індивідуального захисту;
  • суворо заборонено на кладовищах  вживати їжу та алкогольні напої;
  • якщо ви відчули нездужання, залишайтеся вдома до одужання, навіть якщо у вас слабо виражені симптоми захворювання;
  • персональну відповідальність за дотриманням всіх протиепідемічних заходів у храмах, молитовних будинках, на територіях цвинтарів (кладовищ) несуть керівники релігійних громад.

Наполегливо просимо усіх мешканців району: не ставте під загрозу своє здоров’я та здоров'я близьких. Дотримуйтеся  умов карантину. Піклуймося разом про здоров'я один одного!

123