Позачергове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії
30.11.18

28 листопада  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Савчука, за участю сільських голів с. Ольгопіль (Козоріз П.В.), с. Демівка (Кифоренко П.Є.), с. Рогізка  (Олійник В.М.), с. Каташин (Савченко М.А.) відбулося позачергове  засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Чечельницькій районній державній адміністрації.

Комісія, заслухавши та обговоривши інформацію  заступника начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Бершадського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Бурбело А.В. про стан існуючих худобо могильників для захоронення трупів тварин у населених пунктах Чечельницького району та  в ефективності  їх використання   державна надзвичайна протиепізоотична комісія при райдержадміністрації вирішила:

 1. Взяти до відома інформацію  заступника начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Бершадського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Бурбело А.В.  про стан існуючих худобомогильників для захоронення трупів тварин у населених пунктах Чечельницького району і в ефективності  їх використання  та рішення державної надзвичайної протиепізоотичної комісії  при Чечельницькій райдержадміністрації щодо не доцільності використання з подальшим  виведенням з експлуатації худобо могильників в с. Ольгопіль, с. Каташин, с. Рогізка, с.Демівка.

2. Провести перевірки існуючих місць захоронення тварин на відповідність наказу Державного комітету від 27 жовтня 008 року №232 »Про затвердження правил облаштування і утримання діючих, існуючих худобомогильників та біотермічних ям для захоронення трупів тварин у населених пунктах України».

3. Вжити законні заходи для приведення вказаних худобомогильників у відповідність  до вимог наказу Державного комітету від 27 жовтня 008 року №232 "Про затвердження правил облаштування і утримання діючих, існуючих худобомогильників та біотермічних ям для захоронення трупів тварин у населених пунктах України", затвердженням наказом Державного комітету ветеринарної медицини України від 27.10.2008 року №232 зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 27.01.2009 за №85/16101.

 
 
123