Працюємо на випередження
03.03.20

Викорінення негараздів нашого сьогодення починається з виховання підростаючого покоління. І тут на допомогу батькам та школі приходять фахівці із соціальної  роботи  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Протягом лютого поточного року працівниками Центру спільно із завучами шкіл відділу світи РДА проводились тренінги «Самооцінка і здоров’я людини» серед учнівської молоді.

Тематика занять досить широка – це популяризація здорового способу життя, правова освіта учнівської молоді, насильству в сім’ї, жорстокому поводженню з дітьми, профілактика правопорушень, тютюнокуріння, вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів, ВІЛ/СНІДУ, інших соціально-небезпечних хвороб.  А  також під час даних заходів проговорено про формування самооцінки, недоліки завищеної і заниженої та переваги адекватної самооцінки. Адже, самооцінка — це ставлення людини до себе. Вона формується на основі власного досвіду — успіхів і невдач, а також залежить від ставлення до тебе інших людей.

По закінченню усім бажаючим були надані індивідуальні консультації з питань самооцінки і здоров’я людини,а також всі бажаючі отримали роздаткові інформаційні матеріали.

 

Директор РЦ СССДМ  Тетяна Фаренюк

123