Привітання голови РДА та голови райради
14.10.16

Дорогі захисники України! Шановні чечельниччани!

     Вітаємо Вас із святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України!

     Ці два свята тісно переплелися між собою. Ще з козацьких часів свято Покрови Пресвятої Богородиці було святом воїнів-захисників української землі. А за останній час, час - коли історія сучасності пишеться кров’ю героїв Майдану та героїв неоголошеної війни, слово ,,захисник’’ набуло особливого значення. У цей день ми вшановуємо наших нинішніх захисників. Ці обидва свята уособлюють мужність та героїзм захисників України на всіх етапах її історії.

     В  цей урочистий день вшановуємо всіх, хто має честь називати себе захисником України. Всіх, хто піднявся на захист незалежності та територіальної цілісності нашої держави, ставши до лав добровольців, військових підрозділів та волонтерських організацій. Це - як чоловіки, так і жінки, люди різних професій та верств населення, всі, кому небайдужа доля рідної України, її незалежність.

     Ми сердечно дякуємо всім захисникам України, віддаємо Вам данину шани і поваги, схиляємо голови перед вашою мужністю, звитягою та героїзмом.

     Щиро зичимо всім Вам, дорогі захисники, доброго здоров’я, довгих років життя, миру, щастя, сімейного затишку, Божого благословення та Божої милості!

     Нехай Матір Божа захистить нас та нашу Україну і покриє її своїм захисним молитовним Покровом.

Голова                                                     Голова

райдержадміністрації С.Пустовий            районної ради С.П’яніщук

123