Привітання керівництва району з 20-річчям Конституції України
24.06.16

Сердечно вітаємо всю Чечельницьку громаду з великим державним святом  20-ю річницею Конституції України.  

     Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу.

     Та виявилося, що одержати найбільш прогресивну в світі й соціально зорієнтовану на потреби людини Конституцію нашої держави, замало. Потрібно ще навчитися захищати її.

     У той час, коли російський агресор порушує цілісність та недоторканність кордонів суверенної України, коли в руїнах лежать українські міста та села, коли тисячі захисників Вітчизни привозять  до рідних домівок під грифом ,,Груз 200’’, українські патріоти повинні розуміти, що боротьба за конституційні принципи не закінчується в окопах Луганщини та Донеччини.

     Очищення країни від корупції та впровадження вкрай необхідних прогресивних проєвропейських реформ мають створити передумови переходу задекларованих Конституцією прав та свобод у реальні  норми життя громадян України.

     Коли кожен житель нашої держави відчує, що його життя, здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді ми зможемо з гордістю заявити: Україна стала демократичною державою.

     Чого ми всім вам, від щирого серця бажаємо!

     А ще бажаємо миру й злагоди вам та вашим родинам. Міцного здоров’я, добробуту, благополуччя та щасливої долі  на рідній землі!

 

З повагою,

Голова райдержадміністрації                     Голова районної ради

Сергій Пустовий                                          Сергій П’яніщук

123