Привітання керівництва району з Днем знань
31.08.16

 

Дорогі діти, вчителі, батьки!
 
Сердечно вітаємо Вас початком нового навчального року, із Днем знань! Це особливе свято ми неодмінно пов’язуємо із прагненням до інтелектуального та духовного збагачення, гармонійного розвитку кожної особистості.
Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя.
Освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою держави. Сердечні слова вдячності хочемо висловити педагогам за благородну і сподвижнецьку місію. Ви виховуєте наше майбутнє, відкриваєте перед молодими нові горизонти пізнання себе і світу!Тож зичимо вам натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.
Цей день є особливим і, безперечно, визначальним для першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на поріг школи. Цьогоріч сядуть за парти і помандрують в країну знань 176 маленьких школярів Чечельницького району. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель.  Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів. А ось для одинадцятикласників  свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі.  Перший дзвоник сповістить їм про початок фінішної прямої, яку  повинні пройти з продовження навчання у вищій школі. А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, буде педагог!
Бажаємо усім учням підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Безперечно, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.
Мирного неба, міцного здоров’я, творчої наснаги та впевненості у власних силах!
Зі святом, з Днем знань!
 
Голова районної державної                                Голова районної ради
адміністрації  С. Пустовий                                   С. Пяніщук

 

 

 

123