Привітання керівників району з Великоднем
12.04.20

Шановні віряни римо та греко католицької церкви!  Прийміть сердечні вітання з нагоди Воскресіння Христового! Відрадно, що в демократичній Україні кожен має право на свободу світогляду і віросповідання, тож сьогодні ми розділяємо із вами радість важливої релігійної події - Воскресіння Ісуса.

Це свято покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом Господньої любові до усього людства.

Ми усі пам’ятаємо, що Великдень приходить до нас, аби поєднати близьких людей. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Тому нехай в цей день також воскресне у ваших душах усе найкраще на землі - непохитна віра, щира відданість і вічна любов. Тож і з цими проханнями, у злагоді та братерській любові, направляймо наші молитви до Господа! І головне, просімо Його про повернення миру в нашу Україну – це є найбільше бажання, яке об’єднує нас усіх!

Від усієї душі бажаємо вам відмінного здоров’я та довголіття! Зичимо гарного настрою, родинного затишку та наснаги на життєвих дорогах!

Хай береже Господь Вас та Ваших рідних!

Перший заступник голови РДА                    Голова районної ради

          Віталій САВЧУК                                         Сергій П’ЯНІЩУК

123